Številka šasije je 17-mestna koda, ki se dodeli vsakemu vozilu in se uporablja za njegovo identifikacijo. VIN vsebuje tudi podatke o proizvajalcu, letu proizvodnje in lokaciji izdelave. Preverjanje VIN-a na vozilu Chrysler je dober način, da poiščete podrobne informacije o vseh pomembnih nezgodah na vozilu, kot so lastniki, nesreče ali kraje. Za uporabo vindekoderja Chrysler moramo najprej poiskati številko VIN. Kje torej najti VIN v Chryslerju in kako ga dekodirati? Predlagamo v članku.

Chrysler VIN dekodiranje

Z dekodiranjem številk šasije v Chryslerju lahko preverite, ali je trenutno opremo avtomobila prvotno namestil proizvajalec. Med drugim lahko preverimo Chryslerjeve parametre, kot so barva lakov, oblazinjenje in število zračnih blazin. Pomembno je, da dekodiranje VIN omogoča preverjanje pravilnosti kontrolne številke na številki šasije. Na podlagi tega znanja bo mogoče potrditi Chrysler VIN, ki je vtisnjen v trden element v avtomobilu, ki ga preverjate. Toda tisto, kar bi moralo najbolj zanimati tiste, ki želijo kupiti Chrysler s poprodajnega trga, je, ali avto ni ukraden. Z dekodiranjem VIN-a prek spodnjega obrazca boste med drugim ugotovili, ali vozilo, ki ga želite kupiti, ni navedeno v dvanajstih dostopnih bazah ukradenih vozil.

Chrysler – kje najti številko VIN?

Iskanje številk šasije Chryslerja je pogosto problematično. Številke so lahko odtisnjene na zelo različnih mestih, odvisno od modela vozila. Če se sprašujete, kje je VIN na Chrysler Crossfire, je proizvajalec modelov, proizvedenih v letih 2003–2008, številko VIN postavil na pritrjeni element sredi pregrade in na ohišje armaturne plošče na levi strani. Chrysler Pacifica, ki je bil izdelan v letih 2004-2006, je imel številko VIN na trajnem elementu, ki se nahaja na levi strani ohišja armaturne plošče. Za spremembo je imel priljubljeni Chrysler PT Cruiser, izdelan v letih 2001–2007, številko VIN na stalnem elementu, ki se nahaja na desni strani pregrade.

Upoštevati moramo tudi, da je najpomembnejša in najbolj zavezujoča številka šasije žigosana in ne lepljena. Kakršno koli poseganje v številko VIN lahko pomeni, da je z avtom nekaj narobe. Če že imamo številko ohišja, je vredno dešifrirati VIN v Chrylserju.

VIN preverite na avtomobilu Chrysler

Preverjanje VIN-a na vozilu Chrysler, ne glede na to, ali gre za Crossfire, Pacifica ali Cruiser, zagotavlja, da je avtomobil tovarniško vgrajen, da ni bil udeležen v nesreči in ni ukraden. Pri avtomobilih, uvoženih iz tujine, lahko po zaslugi vindekoderja izveste celotno zgodovino servisiranja avtomobilov, poškodbe in preverite kilometrino, ki se, kot kažejo izkušnje, pogosto spreminja. Številko šasije je mogoče preveriti prek spleta, ne glede na uro. Preprosto izpolnite spodnji obrazec in uporabite brezplačno ali plačljivo različico poročila za določeno vozilo Chrysler. Stroški celotnega poročila o zgodovini vozil so res nizki glede na ceno, ki jo lahko plačamo za avto, ki je v državo morda vstopil nezakonito.